Aura-coaching /Merelbeke (Gent)
Kopie van de wereld bloeit open.jpg

Aura Coaching

Ontdek jouw diepste verlangens en hoe je ze kan vervullen!

 • Heb je het gevoel dat iets jou blokkeert om voluit te leven?

 • Heb je er genoeg van om in cirkeltjes te draaien en aan te modderen?

 • Weet je niet duidelijk wat je wilt doen met je leven?

 • Kamp je met onzekerheden of angsten en kan je daardoor moeilijk keuzes maken?

 • Zit je in een moeilijke relatie en geraak je er niet echt uit?

Actie zonder inzicht

is als geblinddoekt een drukke straat oversteken.

Het kan soms lukken ... .

. Kalenzo .

​Wil je weten:

1. wat je écht verlangt?

2. wat jou blokkeert?

3. welke stappen je kan zetten?

Het kan! En ik kan je daarbij helpen.

Ik ontdekte aura coaching en was heel nieuwsgierig en sceptisch tegerlijkertijd. Ik gaf het een kans en was heel verbaasd wat die man allemaal kon weten. Maar ik merkte vooral dat ik me heel snel beter ging voelen en dat terwijl ik vele jaren van therapie had gedaan.  

Daarom ben ik later zelf de opleiding tot aura coach gaan volgen. Het boeit me mateloos en ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik nu heel efficiënt mensen kan begeleiden zodat ze meer helderheid krijgen en daardoor nieuwe perspectieven krijgen en keuzes kunnen maken die bij hen passen. Mensen zien stralen maakt me gelukkig.

Kalenzo

"Ik ben geboren in het hart van Afrika en bracht daar mijn jeugd door. Bijna 17 jaar lang iedere dag zon, een overweldigende natuur, en een overvloed aan vreugde.

 

Maar tijdens mijn studies als burgerlijk

ingenieur in België geraakte ik langzaam mijn vreugde kwijt. Ik voelde me steeds eenzamer. Zelfs een liefdesrelatie kon het niet goed maken. Het contrast met mijn jeugd in Afrika was te groot. Ik wist dat dit niet de bedoeling van het leven kon zijn. En zo begon mijn fascinerende zoektocht … . Nu begeleid ik honderden mensen die zoeken hoe zij hun licht kunnen brengen.

Vreugde, liefde en schoonheid

hoef je niet te zoeken.

Ze komen tevoorschijn als je de innerlijke conflicten oplost

 

- Kalenzo -

Wat mag je verwachten van deze coaching?

Je krijgt inzicht in wie je werkelijk bent, waardoor je duidelijkheid krijgt over wat je wilt en welke weg je uit wilt gaan.

Je krijgt inzicht in situaties en relaties, zodat je de juiste stappen kunt zetten om de situatie op te lossen of eruit te stappen.

Je ontdekt je volledige potentieel en mogelijkheden, waardoor je zinvoller en vervulder gaat leven.

Er kunnen healings gebeuren waardoor blokkades opgeruimd worden en je vrijer voelt. 

Mijn aanpak

Aura Coaching kan live in de praktijk in Merelbeke of op afstand via Zoom of Whatsapp.

Je kunt een coaching doen rond een specifiek thema of een bepaalde situatie of relatie als je daar vragen over hebt. Of je kunt een algemeen beeld vragen om meer inzicht te krijgen in jezelf. Dan kijk ik naar jouw energiecentra om te kijken hoe ze efficiënter kunnen functioneren zodat je met meer vreugde en vrijheid door het leven kan gaan. 

Nadat ik me afgestemd heb, kijk ik met gesloten ogen naar jouw energieveld. Ik ga heel subtiel waarnemen wat er gebeurt en dat zie ik via beelden en kleuren. Dan ga ik ermee communiceren en dan vraag ik wat ze nu verlangen en hoe dit optimaal kan gebeuren zodat jij meer kan stralen.

Na ieder deel vertel ik jou de de beelden die ik gezien heb zodat jij een stap verder kan. Je kunt daarbij vragen stellen en indien nodig kijk ik nog verder om meer details te krijgen tot alles heel duidelijk wordt. Verwarring is heel onaangenaam.

Ieder onderdeel wordt opgenomen als audiobestand en achteraf naar jou doorgestuurd. Dit is heel handig want tijdens de sessie krijg je zoveel informatie, dat je dit nooit allemaal kunt onthouden. En een sessie kan nog maanden doorwerken.

Bij blokkades kan er ook een healing gebeuren. Het helpt de emoties of andere oorzaken in diepere lagen opruimen die de energiestroom verstoren of blokkeren en zo ziekte veroorzaken. Door de diepere oorzaak te helen, gaan lichamelijke, emotionele en mentale klachten verbeteren. 

In één sessie gebeuren er vaak al kleine wonderen.

 

Deze coaching is voor iedereen die:

 • bereid is om minder te vechten en meer vanuit het hart te leven

 • positief en bewust wil leven, vanuit helderheid en inspiratie

 • knopen wil doorhakken en conflicten wilt oplossen

 • z'n leven in eigen handen wil nemen

 • die meer wil stralen en zijn eigen realiteit wil creëren

WIL JIJ DIT OOK?

 

Contacteer mij en dan plannen we een eerste gesprek in.

Prijs:

45 min. : €50

90 min: €90

Tevreden klanten vertellen:

Ik wil je alvast danken voor de bijkomende inzichten en duidingen, die een nog ruimer beeld schetsen van de mate waarin bepaalde krachten binnen mezelf spelen en vooral dominant zijn en ze helpen me tevens nog bewuster te zijn welke mijn drijvende factoren zijn.  Je lezing en 'tolk'werk helpt alleszins mijn zelfvertrouwen en zelf-waarde gevoel nog wat te vergroten en mijn eigen gevoelens niet langer in vraag te stellen.  Een klein idee hebben van welke weg 'je (energetische voorgangers)'' liepen duidt meteen heel wat beter welke richting ik kan uitgaan  :).

- K. -

 • YouTube
 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • LinkedIn Social Icon

Tweewekelijks gratis tips van ons?

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • LinkedIn - Black Circle