Aura-coaching /Merelbeke

Aura Coaching

Getuigenissen

Ik wil je alvast danken voor de bijkomende inzichten en duidingen, die een nog ruimer beeld schetsen van de mate waarin bepaalde krachten binnen mezelf spelen en vooral dominant zijn en ze helpen me tevens nog bewuster te zijn welke mijn drijvende factoren zijn.  Je lezing en 'tolk'werk helpt alleszins mijn zelfvertrouwen en zelf-waarde gevoel nog wat te vergroten en mijn eigen gevoelens niet langer in vraag te stellen.  Een klein idee hebben van welke weg 'je (energetische voorgangers)'' liepen duidt meteen heel wat beter welke richting ik kan uitgaan  :).

- Karine -

Ik raad iedereen een aura reading bij Kalenzo aan. Verschillende psychologen raden hem ook aan. Kalenzo dringt binnen tot in het diepste van je ziel. Hij ziet zeer helder wie je bent, in alle aspecten. Het doet heel veel deugd om zoveel inzicht te krijgen en op die manier in volle bloei te groeien. 

- Iris -

In ruim twee uur tijd heb ik meer over mezelf geleerd als in mijn hele leven. Heel hartelijk bedankt!

- Hilde - 

 

Ik had nog nooit een aura reading laten doen, dus het was allemaal redelijk nieuw voor me. De manier waarop Kalenzo het aanpakt, vind ik in elk geval uitgebreid en gestructureerd. In 4 grote delen worden telkens verschillende readings gedaan en telkens apart behandeld. Voor mij was dat prima zo, want terwijl hij mediteerde over het volgende deel, kon ik in alle rust de feedback over het vorige deel verder verwerken. De beelden en symbolen die toegelicht werden, waren voor mij van grote waarde, temeer ik ook zeer visueel ingesteld ben en meteen zelf de beelden kan capteren. Kalenzo waakt erover dat hij bij zijn uitleg de perfecte woorden gebruikt om de beelden te omschrijven. Hij neemt niet gelijk welk woord in de mond, hij zoekt hetgeen het allerbeste verwoordt wat hij heeft gezien. Daardoor komt zijn uitleg zeer respectvol, positief geladen en zeer rustgevend over. Voor mij was het een openbaring, en met de feedback kan ik zeker verder aan de slag. Bedankt!

- Marian - 

 

Ik vond de aura reading heel waardevol. Krachtig, confronterend en helder. Ik heb mijn  energieën letterlijk gevoeld! Wat is het heerlijk om in jezelf te landen op deze manier. Kalenzo legt alles aangaande je hoger bewustzijn, innerlijke kind, vorige levens, aura’s en chakra’s uit op een humoristische en spontane manier. Dank u Kalenzo voor deze wijze ervaring!

- Iris Masschelein - 

 

Bedankt om dit door te sturen! En bedankt voor de aura reading!!

Ik heb er echt veel aan gehad, een aantal zaken zijn duidelijker geworden en ik voel dat ik al de vruchten ervan plukte dit weekend.

- Géraldine - 

 

Hartelijk dank voor het doorsturen van de bestanden en de fijne ontmoeting!
Na alles nog eens te beluisteren heb ik het gevoel alles heel goed te kunnen plaatsen en dat geeft veel inzicht, inspiratie en geruststelling. Ik vond het ongelooflijk boeiend en het stimuleert mij echt om mij nog verder te verdiepen want dat voelt zo goed aan. 

Vooral ook de kennis van mijn vorige levens vind ik zeer waardevol. 

- Cindy -

Dank je wel voor je healing, maar vooral ook omdat je dit zo liefdevol deed !

- Maria -

 

Nogmaals van harte bedankt voor deze mooie ervaring.

Ondertussen heb ik nog meerdere bevestigingen thuis gevonden die in verband staan met deze auralezing.

Jouw visitekaartjes ben ik al hier en daar aan ‘t verspreiden.

Je bent een fantastisch mens. Ik dank je.

- Annie Van der Plas - 

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Tweewekelijks gratis tips van ons?

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle