top of page
Kopie van 31-daagse (Facebook-omslagfoto).png

Mindful Leven Challenge

In deze uitdaging heb ik een aantal van mijn favoriete lessen geselecteerd uit jarenlange studie van persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, coaching, spiritualiteit en yoga filosofie, en natuurlijk persoonlijke ervaring. Het zijn zeer eenvoudige, gemakkelijke oefeningen om te integreren in je dagelijks leven.

Gedurende 31 dagen ontvang je elke dag een eenvoudig te implementeren mindfulness oefening in je inbox om het pad te effenen naar een gelukkiger, vreugdevoller, nieuwe JIJ

Mijn intentie met deze uitdaging is om zoveel mogelijk mensen op te beuren en te ondersteunen in hun reis om een vreugdevol, vervullend leven te creëren! Veel mensen worstelen om zich gelukkig en vrij te voelen, en de afgelopen 2 jaar hebben het er zeker niet makkelijker op gemaakt. Laten we deze koers veranderen en elkaar helpen om op één lijn te blijven, geïnspireerd en werkend aan een wereld met een beetje minder lijden en veel meer vreugde en vrede!
 

Doe met mij en vele vreugdezoekende mensen mee aan deze speciale uitdaging! Je zal snel merken wat voor verschil jij kunt maken in je eigen leven en in je gemeenschap, simpelweg door je met meer vreugde te verbinden!

Je hebt geen extra tijd nodig om deze uitdaging te doen!
Elke oefening kan gedaan worden terwijl je bezig bent met je dagelijkse bezigheden!

Lieve Petra,


Weer zo'n mooie quote voor vandaag!


Ik heb de gewoonte om tevredenheid te combineren met dankbaarheid.
Dagelijks ben ik tevreden en dankbaar dat ik de natuur kan intrekken, dat mijn voeten me zo goed dragen, dat ik zoveel kan doen wat ik graag doe...


Ik slaag er nu zelfs in om met een zekere tevredenheid en dankbaarheid de minder leuke taken te doen en daarmee bedoel ik oa het huis kuisen. Dan stel ik me voor hoe blij en tevreden ik me zal voelen als alles weer netjes is. Op die manier kan ik vreugdevol starten met de kuissessie. Hoe mooi is dat!


Zo probeer ik een ganse dag in die hogere vibratie te blijven zodat ik die lagere vibraties niet meer aantrek in mijn leven. En het werkt!


Nogmaals dankjewel voor het moois dat jullie in de wereld zetten!

WAT DEELNEMERS VERTELLEN

— Marie-Cécile

IMG_0350 (2).JPG

Wij zijn Petra & Kalenzo, coaches voor persoonlijke groei en yoga-en dansleraren.

 

We hebben zelf ook de struggle meegemaakt... Veel moeite voor weinig vreugde. 

Tot we uiteindelijk zelfs ziek werden. 

Maar diep in ons was er een stemmetje dat ons een andere richting wees. Verschillende leraren hielpen ons op weg. Een weg waar we onze passies ontdekten en steeds meer vreugde konden beleven. 

 

Het lot bracht ons samen om die vreugde te delen en te verspreiden. 

bottom of page