top of page

7 stappen om het leven te creëren dat je wilt

Bijgewerkt op: 1 sep. 2020


Te veel mensen leven in omstandigheden waar ze niet blij mee zijn. Ze weten niet dat ze het leven kunnen hebben dat ze willen.


Sommigen hebben niet eens de tijd genomen om na te denken over wat ze eigenlijk willen.


Als je een idee hebt van het leven dat je wilt, kun je je realiteit creëren en een leven leiden dat je gelukkig maakt.

Je gedachten creëren jouw realiteit

Je gedachten hebben de kracht om te creëren. Deze creatiekracht werkt 100% van de tijd. Dus jouw wereld weerspiegelt dat waar jij je op concentreert. De buitenwereld, maar ook je lichaam en je gevoelens reflecteren waar je jouw intentie op richt. Ze weerspiegelen jouw sterkste overtuigingen.


Hoe kan je nu deze creatiekracht laten werken zoals jij dat wilt?


Hier zijn de 7 stappen om een meester te worden in het creëren van jouw realiteit. Je creëert altijd, maar in deze stappen wordt uitgelegd hoe je het kunt laten werken zoals jij dat wilt.


“Your reality does not support you, you support your reality. That is a profound difference" ~Bashar

1. Visie


De eerste stap lijkt misschien voor de hand liggend. DE VISIE van wat je wilt.


Een droom, een wens, een realiteit die jij verkiest.Hoe kun je anders weten hoe en waar je je focus, drive en inspanning op moet richten? Creëren begint met het kunnen zien in je geestesoog - je verbeelding - wat je in je leven wilt laten komen.


2. Verlangen


Als je eenmaal je visie duidelijk hebt, moet je er een sterk en brandend verlangen naar hebben. Dat wat je zegt te willen, moet vergezeld gaan van een sterke ENERGIE / EMOTIE - verlangen. Het geeft energie aan de visie.


3. Geloof


Nu jouw visie duidelijk is en jouw verlangen sterk, moet je erin geloven dat het werkelijk kan gebeuren; dat je dat ding dat je zo graag wilt, echt kunt krijgen.


GELOOF DAT HET MOGELIJK IS, dat je VERDIENT wat je wilt. Als je niet gelooft dat het mogelijk is, kan het zich niet manifesteren. Kom in contact met jouw huidige overtuigingen en bepaal nieuwe definities van wat je echt wilt. WEET dat die nieuwe overtuigingen van kracht zijn.


4. Acceptatie


Deze volgende stap is misschien wel de moeilijkste. Je moet jezelf en de nieuwe overtuiging volledig als waar accepteren. Zonder twijfel.


5. Intentie


Gebruik je intentie en FOCUS. Geen moeite doen, maar een bewuste beheersing van je aandacht.6. Actie


Gedraag je alsof je wens er al is. Je handelt alsof je verlangen al in het heden bestaat. Je gaat de eerste 5 stappen in de acties die je uitvoert GRONDEN. Je gedrag en lichaamstaal zijn representatief voor je nieuwe realiteit. Je neemt actie bij elke kans die je krijgt en waarvan je denkt dat het je naar je doel beweegt. Er gebeurt niets zonder actie te ondernemen.


7. Toelaten


Misschien wel de meest uitdagende les die we uit de zeven stappen van creatie kunnen leren, is de laatste. De 'actie' van overgave - alle verwachtingen loslaten dat je verlangens ooit werkelijkheid gaan worden. Volledig gaan voor wat je wilt en absoluut GEEN verwachting dat het überhaupt moet uitkomen. Dat is de balans die nodig is om moeiteloos te creëren. Je moet het resultaat loslaten. Weet dat alles al perfect is zoals het is.


Focus je aandacht op dat wat je verlangt, niet op het proces er naartoe.


Je hoeft je geen zorgen te maken over HOE je zal krijgen wat je verlangt. Het zal zich op de best mogelijke manier manifesteren voor alle betrokkenen als je die intensiteit van intentie opbouwt en het dan gewoon loslaat.

Geen verwachting, geen aandringen, alleen VOLLEDIG TOELATEN.

Zet een stap naar een vreugdevoller leven

Wil je je toekomst echt in handen nemen?

Dan heb je een heldere kijk en een navigatiesysteem nodig!

Wij kunnen je inzichten geven waar je zelf niet bij kunt.Je krijgt meer perspectief waardoor je ontdekt waar je naartoe wilt en wat jou tegenhoudt. En we begeleiden jou stap voor stap een vreugdevoller leven.

Laat ons hieronder je reacties weten. Daar inspireer je ook weer anderen mee. Alvast bedankt!

Comments


bottom of page